torstai 18. syyskuuta 2014

Fitness Cover Girl -kilpailukiertue Mikkelissä

Bodyfitnessiin minua valmentanut Heidi Edelmann alkoi kesällä houkutella tällaiseen kauneus- ja fitnesskilpailuun kuin Fitness Cover Girl. Kilpailukiertueen takana on mallitoimisto Facemakerin Johanna Loiri ja Heidi on ollut osakilpailutuomarina kiertueella. Oman tämänhetkisen elämäntilanteeni vuoksi mietin pitkään, voisinko kilpailuun osallistua. Pian kuitenkin ilmoittauduin Johannalle, sillä ajattelin, että kokemus tulee varmasti olemaan mieletön.


@Night Vaakuna Kuva: Johanna Loiri

FCG -kilpailuun valmistautuminen muistutti jollain tapaa body fitness -kilpailuihin valmistautumista. Kiitokset ihanille kaunistajilleni Pauliinalle sokeroinnista (Kauneus- ja hiuspalvelut Adelia) ja Joannalle volyymiripsistä sekä kynsistä (Kauneus- ja kynsistudio Joanna). Hiukset ja meikin minulle viimeisteli jo tuttuun tapaan Kaija Koskinen (AK Hius&Meikkikoulu).

Before and after makeup

Perjantai 12.9. alkoi normaaleilla työtohinoilla, jonka jälkeen ajelin Kaijan luo laitettavaksi. Aikataulu piti hyvin ja ennätin Vaakunaan Mikkeliin klo 17, jolloin aloitimme koreografioiden läpikäynnit. Tyttöjä kisassa oli yhteensä 7 ja itse olin porukan vanhin. Muut osallistujat olivat 18-24-vuotiaita. Harkkojen välissä käytiin myös Mikkelin Fressillä ottamassa kuvia Bodytreeni -lehden juttua varten.

Bodytreeniin juttua @Fressi, Mikkeli Kuva: Johanna Loiri

Varsinainen kilpailuosuus alkoi klo 22.30 tuomareiden haastattelulla. Jokainen meistä kävi vuorotellen tuomariston edessä suljettujen ovien takana haastateltavana. Sen verran taisi kuitenkin jännittää, etten ihan tarkasti muista mitä kaikkea tuomareille tuli sanottua. Se kuitenkin kertonee suunnan, että yksi lause oli: "Kelasin sitä, et mä pukeuduin vielä yläasteelle siirtyessä nappiverkkareihin ja flanellipaitaan."


Selfie with FCG:s by Johanna Loiri

Kilpailun osuus kaksi oli tuo harjoittelemamme show Night Vaakunan yleisölle. Tanssikuviot sujuivat hienosti koko porukalta ja lavalla fiilis oli aivan mahtava. Oli ihana esiintyä, kun yleisö oli hommassa mukana. Lavalla käytiin treenivaatteissa, bikineissä sekä bilemekoissa.

Yksi parhaista!

Oi Oi Brazilin ihanat bikinit!

Palkintojenjako alkoi yleisön suosikin huutoäänestyksellä. Itse kilpailin numerolla 4 ja omalla kohdallani yleisö villiintyi - aika upea onnistumisen tunne. Myös numerolla 5 kilpaillut Noora sai mahtavan huutokonsertin yökerhossa. No meidät pyydettiinkin sitten eteen vielä uudestaan ja yleisöä huudatettiin toistamiseen. Hävisin piirun verran huutoäänestyksessä Nooralle.

Noora Koponen

FCG -osakilpailu oli samalla Miss Mikkeli -kilpailu ja tuoreeksi Miss Mikkeliksi valittiin Jenni Tuomi. Osakilpailusta jatkoon pääsivät kevään FCG -semifinaaliin Jenni Tuomi ja Jasmi Nygård. FCG -finaalin voittaja tulee saamaan mm. lisäravinnesponsorin sekä malli- & promootiotöitä. Palkinnon arvo on useita tuhansia euroja. Seuraava osakilpailu kisataan Kuopiossa Passionissa 4.10. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä johanna@facemaker.fi.

Jasmi Nygård ja Jenni Tuomi Kuva: Johanna Loiri

Vaikka itse en kilpailuissa varsinaisesti menestynytkään, oli kokemus hieno ja käteen jäi niin ihania uusia ystäviä kuin yhteistyöstä kiinnostuneita sekä valmennukseni piiriin haluavia asiakkaita. Kiitokset Johannalle kilpailun järjestämisestä ja tytöille mukavista hetkistä. Sai ExtremeRunit hyvin nollattua täysin erilaisessa ympäristössä ja hotellissa yöpyen sekä kiireettömästi aamupalaillen. 


Katse kohti uusia tavoitteita. Kiitos yhteistyökumppaneilleni! -Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti