lauantai 1. marraskuuta 2014

Uhmaikäinen 3-vuotias AL-Fitness

Tasan 3 vuotta sitten eli 1.11.2011 tein yhden elämäni tähän hetkeen suurimmista ja ratkaisevimmista päätöksistä. Minusta tuli yrittäjä alalle, joka oli aina ollut vain äänetön haavekuva kaikkien tuohon ikään mennessä ehtimieni työkokeilujen ja urheilun keskellä. Moni ei uskonut tämän ikinä olevan kannattavaa saati järkevää, mutta usko omaan tekemiseeni oli tärkein lähtökohta, mikä minut yrittäjäksi ajoi.

Ohjeeksi sinulle, jolla on unelmia

Yritystaipaleeni aikana olen saanut osakseni niin kiitosta kuin kritiikkiäkin - mutta eikös silloin olla oikeilla jäljillä, kun herätetään tunteita puolesta ja vastaan omalla tekemisellä? Toki kiitoksen määrä suhteessa kritiikkiin on ollut suurempaa ja se motivoi jatkamaan valitsemallani tiellä vahvistaen uskoa entisestään siihen, mitä teen.

Matkan varrelle mahtuu niin pudotettuja rasvakiloja kuin saavutettuja urheilullisia kilpatavoitteitakin sekä asiakkaillani että itselläni. Lisäksi omaan kroppaan on tarttunut n. 6kg lihasmassaa ja tällä hetkellä kykenen tekemään kehollani sellaisia asioita, joista aiemmin vain haaveilin urheilullisena tavoitteena. Tuo käytäntöön se mitä opetat muille, he sanoivat meille jo koulutuksessa. Parhaani olen tehnyt ja näin toiminut... 

ExtremeRun Peurungan maalissa (9./398 osallistujaa) 6.9.2014 oli helppo hymyillä

Olen löytänyt oman energiaa pursuilevan tapani elää ja nautin siitä suunnattomasti. Tämän olen saanut kuulla lähiympäristönkin huomanneen ja siitä olen saanut myös paljon tuota positiivista palautetta. Hyvä olo tarttuu ympäristöön. Toivon, että saan jakaa tätä hyvänolontunnetta vielä vuosia tästä eteenkin päin asiakkailleni personal trainingin merkeissä.

Ensimmäisen toimivuoteni tavoitteeksi asetin vaatimattomasti jatkamisen seuraavalle toimivuodelle. Toisen vuoden tavoitteenani oli täysipäiväinen yrittäjyys, jolla voisin elättää itseni. Kolmannen vuoden aikana oli tavoite levittää tietoisuutta AL-Fitnessistä lähikuntiin. 

Asiakkaani Emman (#sammaltakalsareissa-blogistin) kanssa Pieksämäen Lehdessä.

Tällä hetkellä jokainen tavoite näistä on täyttynyt, sillä olen työskennellyt nyt jo kolme vuotta täysipäiväisesti liikunta-alan yrittäjänä Kangasniemellä ja viimeisien kuukausien aikana olen saanut mahdollisuuden laajentaa toimintaani myös Pieksämäelle ja Mikkeliin. Tästä erityiskiitos CrossFit Pieksämäen poppoolle, CrossFit Mikkelille ja Lady Line Mikkelille. Vaikka en Lady Linella enää asiakkaita vastaan otakaan, olen kiitollinen antamastanne mahdollisuudesta. Yhteistyö jatkuu InBody-mittauksien sekä treenivaatemyynnin merkeissä jatkossakin. Niinhän se menee, että yhden oven sulkeutuessa, toinen avautuu. Jonkin loppu on aina jonkin uuden alku - pätee tässäkin tilanteessa.

Olen myös päässyt sekä luennoimaan liikunnasta ja ravitsemuksesta pienille yhteisöille että kertomaan lehdissä, mitä työni ja hyvinvointi on. Parasta aikaa näpyttelen elämäni ensimmäistä luentoon liittyvää PowerPoint-esitystä huomiselle sunnuntaille. Tästä kaikesta olen vain haaveillut vuosia takaperin ja välillä joutuu kolauttamaan itseään levytangolla, että onko tämä tottakaan?


Kiitos siis kaikille mua kannustaneille ja muhun uskoneille! Te olette painonne arvosta kultaa, oli se paino sitten läskiä tai lihasta. Uhmaikäisen sanoin: "Tulette kuulemaan meistä vielä, sillä tämähän lienee vasta kaiken alkua." Toivotan hyvää syntymäpäivää vielä niin kovin nuorelle 3-vuotiaalle AL-Fitnessille!

P.S. Mää vaan kysyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti