sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Elämäni ensimmäinen Extreme Run ja Puulan Vitnesstiimi

Suoriuduin elämäni ensimmäisestä Extreme Runista maaliin naisten Hupisarjassa sijalla 9. /398. Kokonaissijoitukseni naisten sarjoissa (kilpa- ja hupi) oli 24. /441. Juoksu sujui paremmin kuin osasin odottaakaan, mutta tokihan hiljainen tavoite on aina sijoittua 10 parhaan joukkoon... ;D

15. parhaan naisen joukossa myös toinen Puulan Vitnesstiimiläinen. ;)

Mistä se ajatus sitten lähti?

Kuulin alkukesästä, että Extreme Run on tulossa ensimmäistä kertaa houkuttelevan lähelle, Peurunkaan 6.9.2014. Päätin osallistua ja aloin haalia tapahtumasta kiinnostunutta porukkaa kasaan. Jengille piti alkuun kehitellä nimi ja lukuisista nimiehdotuksista valikoitui osallistujien suosikiksi Puulan Vitnesstiimi. 


Vitnesstiimin alla kisaili 12 yllytyshullua, joista kuvassa valtaosa.

Extreme Run on juoksutapahtuma, jossa tällä kertaa juostava matka oli 11km. Osallistujia oli kaikkinensa noin 1500 ja sarjoja oli miesten ja naisten kilpa- sekä hupisarjat. Juoksureitin varrella osallistujat kohtaavat erilaisia esteitä kuten kiipeilytelineet tai uimaeste. Osa reitistä saattaa olla myös hidaskulkuista, kuten Peurungassa oli esimerkiksi kahluuosuus järvessä. Reitti kulki suurelta osin maastossa, joten itselläni suunnistuksesta oli suuri etu tätä kisaa ajatellen. Ehkäpä itselleni jännittävin este oli korkeat rakennustelineet, jotka tosin adrenaliinipiikissä tuntuivat jäävän matalaksi! :D


Kuva: Daniel Caswell/ photobycaswell.com

Sattui myös sen verran huvittava juttu, että koutsi unohti itse puolet vaihtovaatteistaan. Siellä sitten juoksujen jälkeen tuntemattomien ystävällisten neitokaisten avustuksella kuivateltiin yhteistuumin pikkareitani hiustenkuivaajalla. Kokemus tuo varmuutta ja Extremekokemus yhdistää vai miten sen voisi paremminkaan ilmaista? 
Kiitos vielä meidän huikealle Puulan Vitnesstiimille! Keväällä olisi samanlaista settiä tarjolla uudelleen Peurungassa, joten ilmaise rohkeasti kiinnostuksesi lähteä mukaan hulvattomaan joukkoomme!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti