perjantai 29. elokuuta 2014

Myllerryksen ja suurien tunteiden täyteinen viikko takana

Huhhuh. Siinä paras ilmaus kuvaamaan mennyttä viikkoa elämässäni. Viikkoon on mahtunut iloa, surua, onnistumisen tunnetta, epäonnistumisen tunnetta, naurua, itkua, haaveiden toteutumista, epäuskoisuutta ja paljon paljon muita tunteita. (Mietit varmaan, miten tuo kaikki poikkeaa naisen perusarjesta? Heh.)

Alla kerron kuvin kuluneen viikon tapahtumista:

Lauantaina 23.8. oli tähän tietoon tämän vuoden viimeinen hääjuhla, johon olin saanut kutsun. Ystävät. <3

Toinen, mutta tätä laatua ensimmäinen, Ryhtiä kroppaan -nettivalmennus starttasi maanantaina 25.8.

Ti-ke 26.-27.8. vietin pääkaupunkiseudulla Oi Oi Brazilin Trooppisen Agentin -myyntikoulutuksessa. Mukaani sain monta laatikollista minulle myyntiin tulevia ihania treenivaatteita...Tässäpä hieman toppeja ja capreja:

 Nämä Oi Oi Brazilin leggingsit on joka vuodenajan must have:Lokakuun alusta siirrän toimistoni ja treenivaateputiikkini osoitteeseen Aarontie 7. Syyskuussa pidän treenivaateputiikkia auki vielä tämän hetkisessä osoitteessa eli Keskustie 22, 51200 Kangasniemi. 

Tiedossa olevat putiikkiajankohdat ovat nyt: torstai 5.9. klo 12.30-14 ja pe 6.9. klo 15.30-17.00! Tule tutustumaan, sovittamaan tai sopimaan vaate-esittelyä vaikkapa kotiisi!


Kuluneen viikon aikana ylläoleva sanonta on pyörinyt toistuvasti mielessäni. Suomenkielinen vastaava aforismi kuuluu: "Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu." Viikon aikana on tullut myös sellaisia töihin liittyviä yhteydenottoja, että pieni minäni on ihmeissään. Voiko oikeasti olla niin, että kun ihminen riittävästi uskoo, voivat haaveetkin toteutua? 


Siltä nyt näyttäisi. Olihan esimerkiksi jo 7-8 vuotta sitten vakaana haaveenani se, että minulla joskus olisi pieni urheiluvaateputiikki... Ja nythän mulla periaatteessa sellainenkin on. Pysykää siis kuulolla mitä kaikkea vielä tämän syksyn aikana onkaan tulossa. Näyttäisi siltä, etten ehkä vielä ihan itsekään nimittäin ymmärrä!

Koska sinullakin on vain tämä yksi elämä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti