sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ensimmäisen Ryhtiä kroppaan -nettivalmennuksen aikaansaannosta ja kahvakuulan tuunausta

Ensimmäiseen Ryhtiä kroppaan -nettivalmennukseeni osallistunut asiakkaani Hanna julkaisi blogissaan toukokuussa tällaisen hauskan postauksen. Haluan jakaa tämän teillekin lukijani, sillä mielestäni tämä on varsin nerokas ja käyttökelpoinen idea käsityöihmiselle tai sisätiloissa enimmäkseen kuulaa heiluttelevalle jumppailijalle.

One silly moo -blogi
sunnuntai 4. toukokuuta 2014 
Uusi Elämä (vol.3806427) 
Tuossa jokin aika sitten tuli taas vuosia lisää ja päätin perinteisen kermakakkusuklaakeksipullajäätelömätön sijaan antaa itselleni lahjaksi terveyttä ja hyvää oloa. Puuttui vaan kunnon välineet. Joten suunnitelma oli tämä: 
1. Ota yhteyttä PT:iin ruokavalio- ja kuntoiluohjelman saamiseksi.
2. Hommaa kuntoiluvälineitä.
3. Tuunaa kuntoiluvälineet.


Kyllä nyt lähtee!!! :P

(muok. Lanka vanhaa Novitan Samosta, oliskohan Miami vastaavaa?)


Hanna siis osallistui Ryhtiä kroppaan -nettivalmennukseeni ajalla 31.3.-8.6.2014 ja elämäntapoja kohentamalla kevensi -7kg. Tällä hetkellä paino on pudonnut vielä kolme kiloa lisää kesästä huolimatta eli miinusta on kunnioitettavat -10kg/ 4kk.

Huomenna olen menossa suunnittelupalaveriin Ryhtiä kroppaan -nettivalmennuksen kakkososion tiimoilta yhteistyökumppanini ja ryhmän toisen valmentajan kanssa. Olkaahan siis kuulolla, sillä vielä ennättää hyvin ilmoittautua mukaan! Aikaa on 15.8. asti. Muistuttelen aiheesta vielä ensi viikolla uudella postauksella. 


**Anni**

2 kommenttia: