perjantai 8. elokuuta 2014

Oi! Oi! Brazil -myynti ja yhteistyö

Muistatteko vielä viime viikkoisen viittaukseni sivulauseessa uusista kuvioista? No nyt se on sitten jo julkista tietoa: minusta tulee Oi! Oi! Brazil -verkkokaupan tuotteiden jälleenmyyjä.

Ihania leggingsejä niin treeneihin kuin vapaa-ajallekin!

Oi!Oi! Brazil Oy on naisellisuutta hehkuva ja kuumaa Brasilian muotia tarjoava yritys, minkä toiminta on saanut alkunsa Koillis-Brasiliassa sijaitsevalta tehtaanmyymälöiden kohtaamispaikalta. Toiminta keskittyy Koillis-Brasilian tekstiili- ja urheilutarviketuontiin, brasilialaisten pienyrittäjien toiminnan ja työllisyyden tukemiseen sekä erilaisten hyväntekeväisyysprojektien tukemiseen. Tarkoituksena on tuoda Suomeen tarkoin valikoitujen pienien tekstiilitehtaiden tuotteita, samalla auttaen köyhän alueen yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa.

Tässä yhdet omista monista suosikkikuoseistani!

Oi! Oi! Brazil tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hankkia erilaisia, naisellisuutta korostavia ja käsinpoimittuja tuotteita, joiden tekijöistä tuomme esiin aidon tarinan. Koska tuotteet ovat tarkoin valikoidut ja seulotut, on laatukin sen mukaista eli huippuluokkaa. Ostaessasi vaatetta saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tietää, kuka vaatteen on valmistanut ja mikä esimerkiksi kyseisen ompelijan tarina on. Näin vaatteelle muodostuu syvempi tarkoitus ja läpinäkyvyys inhimillisessä tuotantoprosessissa. Lisäksi tarjoamme kuluttajalle aidon mahdollisuuden vaikuttaa niin mallistoihin kuin köyhien perheiden elämän tukemiseen Brasiliassa.Oi! Oi! Brazil hakee yhteistyökumppaneikseen pieniä tehtaita, joiden toimintamalli tukee seuraavia arvoja: työntekijöiden arvostamisen erityishuomiointi, työturvallisuus ja eettisyys. Suomessa tuotteet myydään kuluttajille nettikaupassa, omien jälleenmyyjiemme kautta tai erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen ilman välikäsiä. Suora yhteys tehtaisiin ja kuluttajiin saa meidät säilyttämään kaiken kosketuksen toimintaan ja reagoimaan asioihin nopeasti.


Odotan tätä yhteistyön alkua innolla ja sormet jo syyhyävät omien leggareiden saamista! Mikäli olisit kiinnostunut esittelystä Keski-Suomen tai Savon alueella, ota yhteyttä niin suunnitellaan esittelypäivä yhdessä. Tässäpä yksi suosikkikuoseistani myös Oi! Oi! Brazilin Facebook-sivuilta kaapattuna:


Tykkää Oi! Oi! Brazilista Facebookissa ja pysyt ajantasalla voimassa olevista tarjouksista, arvonnoista tai kampanjoista. Facebookista tai netistä bongaat myös tapahtumat, joissa Oi! Oi! Brazil on mukana!

2 kommenttia:

  1. No Olen kiinnostunut ! Ihmettelen jolllei kukaan muu ole ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiinnostuneita ollut jo muitakin. :) Ensi viikollahan näitä sitten jo saa!

      Poista