maanantai 23. lokakuuta 2017

Yrityksen 6-vuotispäivä ja Fressi Mikkeli

Viimeisimmästä blogipostauksesta alkaakin olla jo vierähtänyt aikaa. Havahduin juuri pohtimaan sitä, että ensi viikolla yritykselläni on jälleen vuosipäivä. Mihin tämä aika oikein katoaa? AL-Fitnessin seitsemäs toimivuosi käynnistuu siis ensi viikolla.

 Henkilön Anni AL-Fitness kuva.

Tällä hetkellä teen yrityksen töitä hyvin pienellään, sillä suurin osa viikoistani kuluu päivätyössä Fressi Mikkelissä. Aloitin Fressillä syksyllä 2016 personal trainerina ja teen siellä tällä hetkellä päivätyökseni valmennusta. Mikäli olet Mikkelistä tai lähialueelta, varaa aika veloituksettomaan alkukartoitukseen kanssani (Fressi Mikkeli, varaa aika Annille). Kangasniemellä valmennan vain kourallista asiakkaita ja nämä valmennuspaikat ovat ilahduttavasti olleet koko ajan täynnä. Kiitos siitä asiakkailleni. Kangasniemen valmennuksista voit kysellä suoraan sähköpostitse (anni@al-fitness.fi).

Henkilön Anni AL-Fitness kuva.
Jenkkifutis on yhä edelleen yksi intohimoinen ajanvietteeni ja ajanviejäni. Kaudella 2017 toimin töiden ohessa myös Mikkelin Lady Bouncersin yhtenä valmentajista. Kuva: Jonne Hirvonen/ Darcmedia

Pohdin tässä, että sulkisinko blogin kokonaan, sillä kuten huomata saattaa, aikaa kirjoittamiseen ei ole löytynyt. Tässäpä kuitenkin hieman päivitystä tilaajille tai blogiani seuraaville. Olen aktiivinen Instagrammissa (anni_alfitness) tai Facebookissa (Anni AL-Fitness), joten tervetuloa seurailemaan.
Ehkäpä siis kommenttina voisin tähän loppuun laittaa, että blogi on tauolla ja mahdollisesti tulee sulkeutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti