tiistai 18. kesäkuuta 2013

AL-Fitnessin tarina

Annin yritys, leipätyö, elämäntehtävä, kutsumusammatti, miksi sitä nyt nimittäisi eli 
AL-Fitness palveluksessanne!

Yritykseni nettisivut ja mm. hinnaston löydät osoitteesta: www.al-fitness.fi
Yritykseni Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/pages/AL-Fitness/298349160192862

Perustin toiminimeni AL-Fitnessin 1.11.2011 pitkällisen harkinnan ja osittain hetkellisen intuition vallassa. Kouluttauduin tuolloin parasta aikaa personal traineriksi Trainer4You:lla (tsekkaa http://www.trainer4you.fi/) ja usko hyvinvointialan kannattavuuteen ja tulevaisuuteen vahvistui päivä päivältä. Koska olen aina ollut "tekemällä oppii, tekevälle sattuu, mutta virheistä oppii" -tyyppi, oli oman yrityksen kautta työn opettelu minulle täysin luonnollinen toimintamalli tuolloin.


Tarjoan personal trainerin palveluitani kaiken ikäisille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Kangasniemellä ja lähialueen kunnissa (Joutsa, Hankasalmi, Pieksämäki, Mikkeli jne...) Mikäli olisit kiinnostunut palveluistani esimerkiksi kaveriporukalla tai yrityksen ryhmänä, ota rohkeasti yhteyttä. Hinnasta kun sovitaan niin ajan vaikka Ivaloon! ;) Omistaudun sille mitä teen, sillä voin käsi sydämellä täysin rehellisesti sanoa, että rakastan työtäni täysin rintalihaksin.Osallistun mielelläni erilaisiin hyvinvointi-, liikunta- ja terveysalan tapahtumiin tai teemapäiviin erityisesti lähialueen kunnissa. Myös luennot ravitsemuksesta, liikunnan tärkeydestä, painonpudotuksesta tai muusta aiheeseen liittyvästä onnistuvat. Olen iältäni verrattain nuori, mutta ikääni nähden mielestäni paljon kokenut ja nähnyt niin liikunnan kuin muunkin elämän saralla. Omakohtainen 25 kilon painonpudotus sekä samanmoinen raskauskilojen karistelu -projekti löytyy tästäkin kropasta, joten väitän ymmärtäväni ylipainoisia asiakkaitani (vai mitä asiakkaani ovat tästä mieltä?). Olen aina ollut sitä mieltä, että jokainen meistä on samalla viivalla. Toiset vain voivat tallautua helpommin toisten jalkoihin, mutta mahdollisuus on jokaiselle annettava siitä huolimatta.

Yhteistyö eri alojen ammattilaisten sekä saman henkisten yrittäjien kanssa on yksi tärkeimmistä lähtökohdistani. Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Ota rohkeasti yhteyttä. Tällä hetkellä teen yhteistyötä Kangasniemellä useiden paikallisten yrittäjien kanssa. Tarkoituksenani on esitellä myös heitä blogissani, sillä mm. Kauneus- ja hiuspalvelut Adelia ja Kauneus- ja kynsistudio Joanna ovat osallistuneet esimerkiksi asiakkaideni palkitsemisiin. Järjestän toisinaan pienimuotoisia kilpailuja esimerkiksi rasvanpoltosta tai painonpudotuksesta personal training -asiakkailleni. Lisäksi esimerkiksi luontoliikunta- ja ohjelmapalveluita tarjoava Toivolapalvelut on yksi läheisistä yhteistyökumppaneista. Olen osana kehitteillä olevaa paikallista yrittäjäverkostoa, jonka tavoitteena on vilkastuttaa mm. Kangasniemen matkailu- ja kokouspalveluita.


Lisäksi toimin tiimivetäjänä ja kauneuskonsulttina Avonilla (tsekkaa mm. nettikuvasto täällä: http://www.avon.fi/). Aloitin Avonilla (muistaakseni) vuonna 2007. Kotikutsut ovat nyt jääneet vähemmälle, mutta esimerkiksi tapahtumiin osallistun mielelläni tuote-esittelyiden merkeissä. Kuvastotilaukset tai tuotetilaukset kauttani tai jos olet kiinnostunut saamaan omat tilaajatunnukset, ota rohkeasti yhteyttä ja säästä 25% tuotteiden hinnoista! Avonin tuotteiden lisäksi kauttani:

- ShockAbsorberin loistavat urheiluliivit (http://www.shockabsorber.fi/)
- Fitnesstukun (http://www.fitnesstukku.fi/) kautta tilattavissa olevat tuotteet ja 
- Manninen Nutraceuticalsin omat lisäravinteet (http://manninen.info/shop/).

Mikäli koet tarvitsevasi remonttiapua - elämäntavoissa - ota askel lähemmäs kohti tervettä ja hyvinvoivaa sinää! Soita, laita mailia, lähesty Facebookin tai sivustoni yhteydenottolomakkeen (lomakkeeseen ohjaudut automaattisesti tästä: http://www.al-fitness.fi/ota_yhteytta/kautta tai mikäli näet minut paikkakunnalla, nykäise hihasta tai lihasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti