keskiviikko 4. syyskuuta 2013

NutriCoach - yrityksen kasvun paikka; uusia haasteita työrintamalle

Edit 29.7.2014:
Yritykseni on irtautunut NutriCoach-ketjusta 30.4.2014 ja jatkaa itsenäisenä.

*********************************

Lupailin tuossa jo aiemmin blogipostauksessani, että kerron lisää syyskuun puolella uusista tuulista työrintamalla. Olin tuolloin allekirjoittanut mittavan sopimuksen, jolla tähdätään korkealle. Tässäpä nyt lisätietoja tästä lupailemastani sopimuksesta. Olen siis tästä eteenpäin NC-valmentaja, mutta edelleen se sama AL-Fitnessin Anni kuitenkin.

__________________________________________________________________________________

Terveys löytyy lautaselta

www.nutricoach.fi

NutriCoach on aidosti asiakaslähtöinen ja tavoitteenmukainen ravintovalmennus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden kokonaisuus. Päämäärämme on mahdollistaa hallittu, terveyttä edistävä ja pysyvä elämäntapamuutos.

Valmennuksemme perustuvat monipuoliseen ja ravintorikkaaseen ruokaan - ei pillereihin, jauheisiin tai muihin ateriankorvikkeisiin.

Toimintamme kivijalkana on asiakkaan omiin ruokailutottumuksiin, yksilölliseen kehotyyppiin ja elämäntilanteeseen mukautettu ruokavalio, joka edesauttaa tavoitteiden totetumisessa.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tiedot ja työkalut, käytännön vinkit ja ohjeistuksen sekä innostavan ja kannustavan ohjauksen.

Olipa tavoitteesi millainen tahansa, NutriCoach -valmentaja auttaa sinut onnistumaan.


Miten minusta tuli NutriCoach yrittäjä?
Olin aina tiennyt, että yrittäjyys on ”semunjuttu”. Ensimmäiset yrittäjän bisnekset ideoitiin jo alle kouluikäisinä siskon ja naapurin tytön kanssa tekemällä hajuvettä äitin ja naapurin kukkapenkin kukista ja kaupittelemalla näitä purnukoita ovelta ovelle periaatteella vahvalla itseluottamuksella ja uskolla omaan tuotteeseen. Samalla rautaisella uskolla orastavaan ammattitaitoon ja vahvalla itseluottamuksella omaan kokemusperäiseen osaamiseen perustin toiminimeni nimeltä AL-Fitness marraskuussa 2011 koulutukseni ollessa vielä kesken.

NutriCoach-ketjusta sain kuulla kouluttajieni, Trainer4You:n, kautta. Olin jo pitkään pohtinut, millä tavoin alkaisin laajentaa yritystäni ja saada lisää näkyvyyttä ammattikunnassani. Koska tavoitteita pitää aina olla, otin ketjupäällikköön Leenaan yhteyttä ja sillä tiellä nyt ollaan. Olen ymmärtänyt jo lyhyen yrittäjän urani aikana, että verkostoituminen ja yhteistyö ovat nykypäivänä todella merkitsevässä roolissa yrittäjyydessä.

Mielestäni on myös erittäin tärkeää jatkuvasti kehittää itseään ja palveluaan eteenpäin, joten sekin onnistuu NutriCoach-ketjun avulla suuremmalla volyymilla kuin pienyrittäjänä yksin piipittäessä. Lisäksi jatkokouluttautuminen ja tietojen päivittäminen onnistuu ketjun kautta paremmin kuin hyvin.

Muuta:
Omakohtainen kokemus pysyvästä painonpudotuksesta ja –hallinnasta on vahvuuteni, sillä väitän tietäväni, miltä ylipainoisesta ihmisestä todella tuntuu. Lisäksi 10 vuoden kokemus kilpasuunnistuksesta kansallisella tasolla on luonut kivenkovan pohjan omalle urheilijan luonteelleni ja elämäntavalleni.

Rakastan matkustamista ja liikunnallinen elämäntapa ja puhdas lähiruoka –periaate kulkevat myös lentokoneteitse mukanani. Maassa maan tavalla - liikuntaa unohtamatta ja lähiruuasta tinkimättä.

Mottoni: Life never gets easier – you just get stronger. Mitä enemmän on vastoinkäymisiä, sitä vahvemmaksi ja viisaammaksi kasvat.

__________________________________________________________________________________

Toiminta-ajatus

Markkinoille ilmaantuu jatkuvasti uusia tuotteita - milloin jauheiden, pillereiden tai patukoiden muodossa. NutriCoach luottaa perinteiseen, puhtaaseen ruokaan. Me uskomme, että ravintoaineet ovat elimistölle parhaiten hyödynnettävässä muodossa silloin, kun ne saadaan luonnollisista lähteistä, mahdollisimman luonnollisessa muodossaan.

www.nutricoach.fi

Puhtaan ruoan puolesta

Pitkälle prosessoitu ruoka on usein energiatiheää ja ravintoköyhää. Se on myös yksi suurimmista elintasosairauksien aiheuttajista. Valitettavasti nopeus ja edullisuus ovat ajaneet terveellisyyden edelle, vaikka näin ei tarvitse olla.

Me NutriCoachissa valmennamme asiakkaitamme ravintorikkaan ja herkullisen ruoan äärelle. Me opastamme, kuinka terveellistä ruokaa voi valmistaa edullisesti ja nopeasti, jolloin kiire tai taloudellinen tilanne ei muodostu oman hyvinvoinnin esteeksi.

Liikunta ja ravitsemus

NutriCoach -valmentajat ohjaavat asiakkaitaan laadukkaan ravinnon turvin, myös liikunnassa. Hyvä fyysinen kunto on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tuloksien saavuttamisessa oikeanlaisella ravitsemuksella on keskeinen asema.

Valmentajiemme joukosta löytyy useita liikunnan ammattilaisia, jotka mielellään opastavat asiakkaansa juuri heille sopivan liikunnan ja ruokavalion pariin.

Tulossa pian myyntiin - varaa kauttani omasi!


Arvot

NutriCoachin toimintaa ohjaavat ihmisläheiset arvot.

Yksilöllisyys

Kaikki ihmiset ovat yksilöitä ja niin ovat heidän kehonsakin. Optimaalinen ruokavalio tarkoittaa eri ihmisille eri asioita - mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään heille itselleen parhaiten soveltuva ruokavalio.

Elinvoimaisuus

Elinvoimaisuuden kulmakivinä ovat riittävä lepo ja liikunta sekä oikeanlainen ravitsemus. Suuri osa elintasosairauksista voitaisiin ehkäistä yksinkertaisesti tekemällä oikeita valintoja.

Perinteet

Suomen luonto pursuaa antioksidantteja, vitamiineja sekä kivennäisaineita. Sesonginmukainen lähiruoka on tuoretta ja ravintorikasta, eikä sen tarvitse olla kallista. Parhaimmillaan se on jopa ilmaista.


Annin arkistoista

Missio

Missiomme on valmentaa ihmisiä ruoan merkityksestä terveydelle ja jaksamiselle sekä ohjata pysyvään elämäntapamuutokseen.

Vahvempaa tulevaisuutta rakentamassa

Olet mitä syöt.

Suomalaiset ovat maailman lihavuustilastojen kärkikastia. Yli puolet suomalaisista aikuisista on ylipainoisia tai lihavia ja sama suuntaus on havaittavissa nuorilla ja lapsilla.

Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oikeus terveelliseen elämään ja laadukkaaseen, monipuoliseen ravintoon. Ruokavaliolla on mahdollista estää ylipainon mukanaan tuomia sairauksia, kuten tyypin 2 diabetestä ja verenpainetautia.

Pienten valintojen suuri merkitys

Tietoinen syöminen on onnistuneen elämäntapamuutoksen edellytys. Ravinnon tarkoitus on antaa keholle kaikki ne välttämättömät ravintoaineet, joita keho itse ei pysty tuottamaan.Jos ravinto ei vastaa tarkoitustaan, silloin sitä ei kannata syödä.

Lähtökohtamme on, että jokainen ihminen ansaitsee vain parasta - jokaisella aterialla.

Tekstin lähde: www.nutricoach.fi


__________________________________________________________________________________

KIINNOSTUITKO KETJUMME TOIMINNASTA TAI VALMENNUKSESTA?

Klikkaa allaolevien linkkien kautta lisätietoja - internetsivuiltamme löydät oman alueesi NC-valmentajan. Tykkäämällä NutriCoachista Facebookissa pysyt ajan tasalla kaikista tulossa olevista uutuuksistamme!NutriCoach ja HOT mukana kisamatkallani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti