perjantai 16. elokuuta 2013

Väliaikaraporttia ja väliaikakiitokset sponsoreilleni sekä yhteistyökumppaneilleni

Vihdoin ennätin istahtaa ja alkaa kirjoittamaan. Viimeinen viikko on ollut aikamoista myllerrystä. Puhelin on laulanut ja sähköpostia paukkunut.

Viikko sitten tähän aikaan eli pe 10.8. oli kisatankkauksen viimeinen päivä jo hyvää vauhtia etenemässä. Päivä meni syödessä, syödessä, poseerauksia harjoitellessa, levätessä, syödessä ja syödessä. Iltapäivällä klo 15 starttasin kohti Palokan fitnesskommuunia (ykkösluokan valmentajani Team Fullmetalin päävalmentaja Heidi Edelmannin kotia). Äitihän se aina tytön kaikkiin koitoksiin kiikuttaa, joten puikoissa mutsi ja menossa mukana pikkuveli.

Vihoviimeinenkin tankkausateria vatsassa.

Iltaa vietettiin rennosti kisaviimeistelyitä läpi käyden sekä pohjoosen porukan - Jaana Kotkansalon Team Fitbodyn- kanssa seurustellen. Heidi oli järjestänyt minulle oman boksin ja kämppiksenäni oli jo aiemmin kisannut Tiina, jonka kanssa rupateltiin kaikesta mahdollisesta kisaan liittyvästä ja tulevasta. Rennolla fiiliksellä siis kohti tulevaa koitosta. Poikettiin myös Tiinan ja Varpun kanssa Sokos Hotel Alexandrassa body fitness -kisaajien kokouksessa klo 18-19. Pituutta tässä varressa oli virallisen mitan mukaan 169,5cm. Tuomarit huomauttivat kisabikineistäni, joten tiedossa oli illaksi ja yöksi puhdetta.

Tämä kuva tartte mitään kuvatekstejä.


Lauantaiaamuna heräsin täysin pirteänä klo 5 ja vielä pötköttelin kuitenkin kunnes 7.00 alkoi maalausoperaatio - nimittäin tyttöjen marinointi. Klo 9 fitness-Jannen kanssa startattiin kohti Staili hair'n'makeupia eli hiustenlaittoon ja meikkaukseen. Paikalle saapui myös NutriCoach-valmennusketjumme Leena Juoperi tekemään lehtijuttua verkkolehteemme eli NutriNewsiin. Anne Viurra loihti upean kisameikin ja punainen tukkakin oli niin sileä kuin olla saattaa.

Staili hair´n´make up / Anne Viurran kädenjälkeä
Team Fullmetal

Saavuimme kisapaikalle puolilta päivin, biksut hyväksytettiin tuomaristolle ja sitten odoteltiin. Aikataulu oli hieman myöhässä ja meidän +168cm -sarjan eliminaatiokierros taisi alkaa klo 15 maissa. Eliminaatiosta mentiin jatkoon eli oltiin 15 parhaan joukossa. Siihen se sitten jäikin. Kuitenkin ensimmäistä kertaa ikinä missään kilpaurheilussa itselläni oli voittajaolo vaikka en ollutkaan voittanut. Aivan mahtavaa! Alla muutamia kuvia Jyväskylän karsinnasta:JKL karsinnan jälkeen maistui puuro
Mieli oli rauhallinen ja rento sekä fiilis hyvä. Mieheni heitti minut Palokkaan koutsin fitnesskämpille valmistautumaan seuraavan päivän Tampereen koitokseen. Sunnuntaiaamuna aloitettiin klo 5 laittautumisoperaatio. Päädyttiin myös vaihtamaan bikinit toisiin, sillä edellisenä päivänä sinisien biksujen kanssa sai käyttää todella paljon liimaa ja silti ne eivät meinanneet istua. Kunto oli mennyt niin paljon eteenpäin, että bikinit eivät enää olleet minulle sopivat. (Jos olet kiinnostunut ostamaan kyseiset bikinit, ota yhteyttä! :) ) Tampereen stailauksesta kiitokset Jaana Kotkansalo!Tampereella tunnelma oli alusta alkaen rento, mieli avoin ja fiilikset korkealla. Olin päättänyt, että nyt kaikki peliin - on tätä varten tehty töitä, itketty, kärsitty, iloittu, naurettu, luovuttu ja saatu! Voi sitä tunnemyllerrystä, kun alkukilpailnn jälkeen tuomarit ilmoittivat, että finaaliin mennään! Itkulle ei ollut tulla loppua - helpotuksen ja onnen kyyneleet tulvivat valtoimenaan. Oli siinä shokissa jäädä korutkin t-kävelystä ja juoksun kanssa niitä haettiin. Tampereelta irtosi 4. sija ja olin enemmän kuin tyytyväinen suoritukseeni. Tästä on hyvä jatkaa kohti Nordic Fitness Expon SM-kisaa ja kuvista on hyvä katsella vielä omiin asentoihin korjauksia ja parannuksia. Tässäpä muutama kuva Tampereen kisasta. Tuntui kuin olisin puhjennut kukkaan. Yleisössä uskollisesti kannustamassa ystäväni Anna sekä äitini ja pikkusiskoni.

Kuva: Mike Sirén/ pakkotoisto.com

Kuva: Mike Sirén/ pakkotoisto.com

Kuva: Mike Sirén/ pakkotoisto.com

Kuva: Tiina Laitinen
Kisan jälkeen oli erittäin odotettu hetki - nää pääs syömään! Mentiin porukalla Amarilloon, josta alla muutama kuva.

Kiitokset tämän hetkisestä matkastani kuuluvat myös sponsoreilleni ja yhteistyökumppaneilleni! Olette antaneet minulle mahdollisuuden päästä elämään unelmaani. Ilman teitä kaikki tämä olisi ollut lähes mahdotonta. KIITOS ja kuvasta löytyvät:

Tästä hienosta tiimitopista kiitokset sponsorilleni
Paitapaino RaPeMa:lle!


Kiitos Tampere! Body fitness +168cm SM-karsinta 4.sija
Tästä vielä fiilistelyä: http://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw&feature=share

6 kommenttia:

 1. Miten tuosta voisi sanoa että nätti tai edes sievä? Enempi nälkiintyt korppu.t.mp.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä kun edellä oleva... En ymmärrä yhtään että mitä tuossa koko lajissa on edes kaunista itsenssä rääkkäystä koko touhu...

  VastaaPoista
 3. Noin ajattelin minäkin aikaisemmin, kuten edellä olevat anonyymit, mutta perun kyllä puheeni tänään. Kannattaa ensin käydä tutustumassa lajiin valmennusoppeineen ja kommentoida vasta sitten. Lajiin enemmän tutustuneena voi todeta, että nälkiintyminen on tuosta lajista kaukana! Naisethan syövät jättimäisiä annoksia ja elävät kaikin puolin TODELLA terveellisesti; monipuolista liikuntaa aamusta iltaan ja erittäin terveellistä perusruokaa sekä rentouttavaa tiimityöskentelyä mukavassa ja luotettavassa seurassa,valmennuskin terveellä pohjalla - ei pahoja juttuja lainkaan! Lihaskunnossakin päihittävät miehiä mennen tullen:)Kisakunnon saavuttaminen vaatii ihailtavaa itsekuria, kovaa työtä,rahaa ja energisyyttä. Onnea ja tsemppiä SM-kisaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille anonyymeille palautteesta! Kauneusihanteita on niin kovin erilaisia ja makuasioista ei voi kiistellä. Väitän todellakin syöväni enemmän kuin keskivertoduunarit, koska syön enemmän kuin peltisepän töitä tekevä oma miehenikin. Kisadieetti sanana on harhaanjohtava - dieetti tarkoittaa ruokavaliota ei nälkäkuuria. Viimeiselle anonyymille kiitokset tsempeistä! Nyt lähden tuon uhmaikäisen poikani kanssa leikkimään. Mukavaa viikonloppua ja seuratkaahan jatkossakin blogiani! :)

  VastaaPoista
 5. Ai niin, ja tuolta löytyy kolme päivää kisojen jälkeen otettuja kuvia: http://www.tommiulmanen.fi/fitness/anni

  VastaaPoista
 6. Kylän kateellisten akkojen pitäny tullaavautumaan ja nimettömänä kuinkas muutenkaan.. Kovan työt oot tehny ja todellakin voit olla ylpeä itsestäs :)

  VastaaPoista