maanantai 15. heinäkuuta 2013

"Yhtä upeaa kokemusta rikkaampana" - asiakkaani puheenvuoro

Kuva: Juhani Kosonen/ www.suursoudut.fi
   
"Sulkavan Suursoudut ovat kunniakkaasti takana päin. Matka soutuihin ei ollut helppo, eikä täysin mutkatonkaan.
Viime vuoden lopussa, vajaa 7kk sitten, teloin olkapääni pahasti. Olkapää meni pois sijoiltaan rajussa törmäyksessä ringetteharjoituksissa. Varusteiden ansiosta murtumilta sentään vältyttiin, joten selvisin kantositeellä ja käden lepuuttamisella. 
Olkapään kuntoutus on ollut pitkä ja haastava. Olkapäätä on kuntoutettu yhdessä Annin ja muiden alan ammattilaisten kanssa. Alkuun käden liikeratoja jouduttiin hakemaan hyvinkin varovaisesti, mutta käsi saatiin kuin saatiinkin kuntoon.
Keväällä yrityksessämme alkoi keskustelu Sulkavan suursoutuihin osallistumisesta. Tämä on ollut firmassamme perinne aina kun riittävä porukka on saatu kasaan. Nyt innokkaita lähtijöitä tuntui löytyvän useampi, joten porukka lähti suunnittelemaan Sulkavalle lähtöä. Itse alkuun katselin menoa ja suunnitelmia epävarmana vierestä, olkapää vielä oireili ajoittain ja ilmoitteli olemassaolostaan, joten en uskaltautunut ensimmäisten joukossa mukaan. Kesän alussa eräs soutuihin lähtijöistä erehtyi kysymään minua mukaan ja päivän verran asiaa mietittyäni uskaltauduin lupautumaan mikäli olkapääni kestää harjoituksissa.

Ja niinhän se kesti. Olkapääni ei oireillut soutuharjoituksissa, joten sitten alkoi itse kisaan valmistautuminen. Anni muokkasi treeniohjelman soutuja ajatellen ja lähempänä h-hetkeä alettiin keskittymään tankkaamiseen. Tankkaaminen ja valmistautuminen sujuivat hyvin Annin antamien ohjeiden mukaan.
Kuva: Juhani Kosonen/ www.suursoudut.fi

Niin sitä sitten päädyttiin lauantaina kirkkoveneiden 60km matkan yösoutuun. Kerrassaan mahtavan tiimin ja loistavan perämiehen kanssa saimme alitettua yrityksemme entisen ennätyksen ajalla 4:48:10. Kyllä voi olla ylpeä itsestään, tiimistään ja Annista joka mahdollisti minun osaltani tämän upean kokemuksen. Ihmeekseni selvisin matkasta ilman kramppeja, voimat riittivät hienosti koko matkan, eväät oli suunniteltu hyvin ja tankkaaminen oli osunut nappiin.

Seuraavaksi suunnitelmissa on jatkaa treenaamista Annin avustuksella niin että jatkossakin olkapää kestää matkassa mukana kaikki hulluimmatkin päähänpistot ja urheilulajit."

Katja Tiihonen,  ohjelmistosuunnittelija ja tiimin esimies sekä 4 lapsen äiti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti