lauantai 13. heinäkuuta 2013

Uudet tuulet puhaltavat

"AL-Fitness on juuri allekirjoittanut sopimuksen, jolla tähdätään korkealle. Lisää kuulette syksymmällä. Auringonpaiste sopii tähän päivään!"

- Kirjoittelin näin Facebookissa sunnuntaina 7.7.2013


Päätin kuunnella sisäistä intuitiotani ja allekirjoitin todellakin tuolla päivämäärällä askelen kohti suurempaa ja laajempaa yritykseni tulevaisuutta. Olen jo pitkään miettinyt, millä tavoin alkaisin yritystäni laajentaa ja tämä yhteydenotto tuli jokunen aika sitten kuin tilauksesta. Kuntosaliprojekti on edelleen hautumassa taka-alalla, sillä taustakartoitus toi todella paljon lisää uskoa sellaisen hankkeen kannattavuuteen paikkakunnallamme.


Vielä joudun kirjoittelemaan perin salaperäisesti, mutta ensi kuun jälkeen julkaisen täällä blogissanikin tarkempaa tietoa kiinnostuneille. Yhteistyösopimus on kuitenkin sen verran mittava, että tavoitteet ovat tällaisella pienellä suurella naisella kuin minä - korkealla. Motivaatio on tapissaan ja intoa piisaa. Tiedossa on siis paaaaljon tekemistä tulevana syksynä kisaprojektin jälkeiselle ajalle. :)


Seuraile blogiani tai Facebook-sivujani niin kuulet piakkoin lisää aiheen tiimoilta! Itse olen niin innoissani, että uskon sinunkin, lukijani, olevan.


Loppuun kuva asiakkaaltani eräänä synkkänä ja sateisena päivänä
saamastani ihanasta lahjasta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti