tiistai 29. heinäkuuta 2014

Nainen! Ohjaukseeni Mikkelin LadyLinella?

Kuten aktiivisimmat seuraajani ovat varmastikin huomanneet, olen aloittanut yhteistyön LadyLine Mikkelin kanssa virallisesti kesäkuussa. Tiedotin aiheesta Facebookissa ja tässäpä lupailemani postaus aiheen tiimoilta.


Tutustuin LadyLinen tyttöihin syksyllä 2013, kun olin kisojeni aikaan Fitness-päivässä Intersport Mikkelissä. Jo tuolloin aloitimme keskustelut yhteistyökuvioista ja ajatus muhi aina tähän kevääseen asti.

Poseharkat Intersport Mikkelissä

Suosittelen pistäytymään! Laadukkaita sporttivaatteita ja -välineitä!

Kävin aluksi pari kertaa tekemässä InBody-kehonkoostumusmittauksia LadyLinen asiakkaille. Jo ensimmäisen mittauskerran jälkeen sain yhteydenottoja sähköpostitse - asiakkaat olivat kiinnostuneita palveluistani ja valmennuksestani. Kävimme aiheesta keskustelun LadyLinen henkilökunnan kanssa ja siitä ajatus sitten lähti.

#ladylineselfiet

On ollut mukava huomata, että palveluilleni on kysyntää lähikunnissa. Tällä hetkellä Maarasen maastaveto -blogia kirjoittava asiakkaani Tarja käy myös satunnaisesti hakemassa vaihtelua treeneihin LadyLinelta kanssani. Tarja kirjoittikin vastikään postauksen aiheesta, joten käypä lukaisemassa hänen mietteitään...

Tällä hetkellä voimassa olevat personal training -pakettini Lady Line Mikkeliin näet alla olevasta kuvasta. Mutta kuten huomaat, tekstinkäsittelyohjelmaan on helppo tuoda uusiakin paketteja. ;)
Loppuvuodesta olen järjestämässä myös yksi tai kaksi InBody-mittauskertaa LadyLinelle, joten kiinnostuneet pysykäähän kuulolla! Toki toiveita saa myös esittää mittausten ajankohdista vaikkapa jättämällä kommenttia tähän blogitekstiini. Mikäli kiinnostuit valmennuspaketeistani, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan alkutapaaminen Mikkelissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti