tiistai 29. heinäkuuta 2014

Pientä pintaremonttia blogissa

Viimeinkin löytyi aikaa tehdä muutoksia blogiini. Mikäpä sen parempaa, kuin köllötellä auringossa ja naputella blogia kuntoon. Otin tämän vuoden loppuun itselleni tavoitteeksi opetella "to-do -listan" tehokkaan käytön.

Jatkossa kirjoitan kaikki postaukseni saman osoitteen alla. Huomaathan myös muuttuneen blogini osoitteen -> http://alfitnessblog.blogspot.fi/ ja lisäksi blogiini linkitetty sähköpostitilini on nyt anni.alfitness@gmail.com.

Koin tämän järjestelyn helpoimmaksi jo senkin vuoksi, että olen linkittänyt asiakkaideni blogit omaani ja autan asiakkaitani myös blogien ylläpidossa. Jatkossa siis Löhö-Liisan ja Maarasen Tarjan blogit löytyvät näppärästi kauttani sivun yläpalkista. Mahdollisesti vielä yhdelle asiakasblogille olisi tilaa...

Aika on ollut kortilla ja koska olen tähän asti itse blogien kanssa kikkaillut, kesti tämäkin muutos. Mutta mitäpä pidätte? Itse ainakin olen tähän uuteen malliin tällä hetkellä ja omalla osaamisellani tyytyväinen. 

Odottelen jatkossakin kommentteja ja kehitysideoita tai toiveaiheita postauksille teiltä lukijani!Nyt lähden viemään autoni huoltoon, sillä huomenna suuntaamme pojan kanssa parin päivän kesäreissulle pääkaupunkiseudulle! Reissusta mahdollisesti lisää tuonnempana, sillä yksi yhteistyökuviokin sinne tuli ujutettua... Yrittäjän luonne on yrittäjän luonne... ;)

**Anni**


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti