tiistai 29. heinäkuuta 2014

Onnitellen.fi - uusia yhteistyökuvioita

Enpä osannut aavistella vuonna 2011 hyvinvointivalmentajan koulutuksessa, että yksi tämän päivän yhteistyöyrittäjistäni istui saman pöydän ääressä jo tuolloin. Vaihdettiin Facebookin kautta tämän samaisen henkilön kanssa kuulumisia jo keväällä 2014 ja kesäkuussa, kun hän julkisti jatkavansa Onnitellen.fi -nettikaupan yrittäjänä, otin oitis yhteyttä. Tällaiseen palveluun haluaisin omat tuotteeni ehdottomasti laittaa tarjolle!Yrittäjän itsensä eli Häkkisen Jyrkin tarinaa Onnitellen.fi -nettikaupan toiminnan jatkajaksi siirtymisestä: 

"Huomasin keväällä 2014, että Onnitellen.fi etsi toiminnalleen jatkajaa. Ihastuin liikeideaan, jossa ei myydä tavaraa, vaan suomalaisten yrittäjien tarjoamia hyvinvointi- ja elämyspalveluita lahjakorttien muodossa! 

Tuntui täydelliseltä ajatukselta, että toiminnan kasvaessa, se edistäisi suomalaista pienyrittäjyyttä, ekologisuutta, kuluttaja-asiakkaiden elämänlaatua hyvinvointipalveluiden kautta sekä tarjoaisi uusia lahjaideoita ihmisille, joilla on jo kaikkea. Lisäksi loistavia ominaisuuksia olivat myös palvelun helppous, personoitavat lahjakortit, lahjamuistutin ja mahdollisuus tarjota Onnitellen.fi palvelua yrityksien kotisivuille vaivattomana ja edullisena "verkkokauppalisäosana".
Luotin Onnitellen.fi liikeideaan jo edellämainituista syistä ja monien vaiheiden jälkeen päädyin Onnitellen.fi -toiminnan jatkajaksi. Tavoitteena on kehittää ja laajentaa toimintaa yhteistyöyritysten ja kuluttaja-asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Antakaa rohkeasti palautetta ja ideoita niin verkkokauppaan kuin sen toimintaankin liittyen omien ideoideni tueksi!"

Tältä Onnitellen.fi näyttää

Yrityksen perustaja on kertonut, että idea lahjakorttipalvelusta syntyi, kun hänen hyvän ystävänsä syntymäpäivä lähestyi. Hän ajatteli, että haluaa antaa tälle lahjakortin intialaiseen päähierontaan hänen omassa kotikaupungissaan. Nettiä vimmatusti selattuaan hän kuitenkin joutui pettymään, sillä tavaraa netistä sai, muttei yhtä kattavaa ja helppokäyttöistä sivustoa, josta hyvinvointialan yritysten lahjakortteja voisi kätevästi ostaa. Siitä ajatuksen siemen alkoi itää.


Mielestäni Onnitellen.fi -nettikaupan perustaja on ollut täysin oikeilla jäljillä siinä, mihin tulevaisuudessa halutaan panostaa - hyvinvointiin ja tarjotaan aikaa maallisen mammonan sijaan. Oletko hyvinvointialan yrittäjä ja haluaisit palveluillesi laajempaa näkyvyyttä internetissä? Haluaisitko markkinoida lahjakortteja, mutta aikasi on kortilla jo muutenkin?Suosittelen ottamaan yhteyttä Jyrkiin sähköpostitse: asiakaspalvelu@onnitellen.fi


kissa
Kehitysideoita? asiakaspalvelu@onnitellen.fi

Siinäpä muuten tulikin yksi hyvä lisäidea itse kullekin yrittäjälle - ostaa Onnitellen.fi -nettikaupasta itselleen aikaa lahjakortin muodossa. Kun palvelu on etukäteen maksettu, löytyy kalenterista kummasti aikaa lahjakortin palvelun käyttämiseksi. Tai mitäpä, jos palkitsisitkin tulevana jouluna yrityksesi ahkerimmat työntekijät erilaisella lahjakortilla?
Jäitkö miettimään, kuinka alkuperäisen yrittäjän ystävän päähieronnan kanssa kävi? No, ystävä sai päähieronnan, joten sillä kertaa kaikki hyvin. Tästä lähtien lahjojen antaminen on helppoa kaikille teille, jotka arvostatte hyvinvointia, paikallista palveluyrittäjyyttä, aineettomuutta, helppokäyttöisyyttä ja kauniita kortteja henkilökohtaisine viesteineen.


"Näiden lahjojen työ on aina tehty lähellä lahjan saajaa. 
Nämä ovat todellakin lähilahjoja! 
Tervetuloa mukaan!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti